Welkom bij Stichting Jenna's Gift

Stichting Jenna’s Gift is een kleine non profit organisatie die heel erg nauw samenwerkt met de hondenopvang van Gabriela Casini in Roemenië.
Wij hebben als doel om de hondenopvang van Gabriela Casini, met circa 100 honden / pups, draaiend te houden.

De hondenopvang is gelegen in Santa Maria Orlea in de regio Hunedoara. Gabriela Casini zorgt dagelijks, in haar eentje, voor alle honden. De honden van voedsel en water voorzien, de kennels schoonmaken, medische zorg verlenen zoals sterilisaties etc. komen allemaal op de schouders van Gabriela te liggen.

Op haar schouders ligt heel wat werk en vele zorgen, vandaar dat wij Gabriela zoveel mogelijk proberen te ondersteunen. Dat kan in de vorm van het verzamelen en verzenden van kleine hulpgoederen zoals dekens, lakens, handdoeken, ontwormings-, vlooienmiddelen, tuigjes, halsbanden. Grote hulpgoederen zoals voer, hondenhokken, bouwmateriaal voor de opvang etc. proberen wij op locatie voor de opvang te regelen.

Door middel van diverse acties, zoals loterijen en veilingen die wij op onze facebook pagina; https://www.facebook.com/gabrielahondenopvang organiseren, proberen wij in ieder geval de maandelijkse voer kosten a 1500 euro bij elkaar te sprokkelen. Dat valt niet mee en wij moeten vaak creatief de eindjes aan elkaar knopen.

Maak jij het verschil voor de hondjes ?


Voor maar slechts 1 euro per maand kan je Gabriela en haar honden steunen.
Gabriela’s hondenopvang is aangesloten bij Teaming, dat houd in dat per maand maar 1 euro van je bankrekening wordt afgehaald. Hoe meer mensen mee doen, hoe meer hondjes we een heel groot plezier kunnen doen. Zo is de hondenopvang van Gabriela verzekerd van een vast bedrag ( inkomsten ) per maand.

Op dit moment zijn 107 mensen lid van onze teaming pagina. Dat betekent elke maand 107 euro voor de opvang.

Doe jij ook mee ?