Adoptie op afstand

Gabriela heeft een aantal honden in haar opvang rondlopen die waarschijnlijk nooit geadopteerd zullen worden. Deze honden zijn of te oud, gehandicapt of hebben gedragsproblemen. Deze honden worden liefdevol verzorgd door Gabriela, maar dat kost het een en ander op financieel gebied aan voer, jaarlijkse vaccinaties, eventuele medicatie en verbeteringen aan de kennel. 

Heeft u altijd een hond gewild, maar laat uw woon- of werksituatie het niet toe, dan is misschien een hond op afstand adopteren iets voor u.

Het maandelijkse bedrag wat u aan uw adoptie hond op afstand overmaakt, mag u zelf bepalen. Een hondje kan meerdere adoptanten op afstand hebben. 

Wij houden u op de hoogte wat wij met uw donatie doen en u krijgt foto's en filmpjes te zien van uw hond.

Adelina is gevonden, langs de kant van de weg, door dierenarts Alex. Mogelijk is ze aangereden door een auto. Ze word geschat op 7 maanden, weegt op dit moment 17 kilo en is gedeeltelijk verlamd. Gabriela is met Adelina naar de dierenkliniek in Deva geweest om te kijken wat er aan de hand is en of er nog iets aan gedaan kan worden. Helaas heeft Adelina een gebroken rug, 3 wervels zijn kapot en de breuken zijn al genezen, dus is er niets meer aan te doen. God weet hoe lang Adelina zichzelf heeft moeten redden.....ze is een echte doorzetter, een bikkel ! 

Adelina heeft een wat sterkere achterpoot die ze vaak gebruikt als krik om zichzelf te verplaatsen. Ze is ook niet incontinent...als ze plast komt ze ook een beetje van de grond af. Ze verplaatst zich in de kennel goed en mag ook vaak in haar rolstoel rondcrossen. Ze gebruikt nu nog een oude rolstoel waar ze nog net in past, maar als ze uitgegroeid is, heeft ze een nieuwe rolstoel nodig. Deze zal op maat gemaakt worden. Ze deelt de kennel met een aantal andere pups en dat gaat prima. Adelina is een zeer actieve ( hyper ) hond die nog steeds geniet van het leven ! 

Deze lieverd zal waarschijnlijk nooit geadopteerd worden en van Gabriela mag zij haar hondenleven slijten in de opvang. Ze zit tenminste veilig en word verzorgd. Voor voer, indien nodig medicatie en om haar verblijf te verbeteren heeft Gabriela geld nodig. Wie wilt deze lieverd van een afstand adopteren ? Wij laten zien wat we van de donatie hebben kunnen doen en wij houden u op de hoogte door middel van filmpjes en foto’s.

adelina
adelina1
adelina2
adelina3
adelina5
adelina6
 

Raita is 4 jaar oud. Gabriela vond hem toen hij 5 maanden oud was. Raita zat vol met schurft en was aangereden door een auto. Hij heeft een lichte afwijking met lopen. Waarschijnlijk heeft hij een breuk in zijn achterpoot opgelopen. Raita is een grote hond en weegt 40 kilo. Hij is vriendelijk naar mensen, maar Gabriela kan hem niet uit zijn vertrouwde omgeving / kennel halen. Bij alle nieuwe dingen raakt hij in paniek en is angstig. Gabriela durft het daarom niet aan om hem te laten adopteren.


Deze lieverd zal waarschijnlijk nooit geadopteerd worden en van Gabriela mag hij heel zijn hondenleven slijten in haar opvang. Hij zit tenminste veilig en word verzorgd. Voor voer, indien nodig medicatie en om zijn verblijf te verbeteren heeft Gabriela geld nodig. Wie wilt deze lieverd van een afstand adopteren ? Wij laten zien wat we van de donatie hebben kunnen doen en wij houden u op de hoogte door middel van filmpjes en foto’s.

1
2
25-11o
25-11l
3
4


Toro een stoere jongen van ongeveer 5 jaar oud, woont in de opvang van Gabriela. Toro werd achtergelaten in de buurt van een flatgebouw toen hij 3 maanden oud was. Hij houd niet van vreemde mensen. Naast Gabriela heeft hij slechts 2 andere mensen geaccepteerd. Voor vreemde mensen gaat hij liever opzij en blijft hij uit de buurt.


Deze lieverd zal nooit geadopteerd worden en van Gabriela mag hij heel zijn hondenleven slijten in haar opvang. Hij zit tenminste veilig en word verzorgd. Voor voer, indien nodig medicatie en om zijn verblijf te verbeteren heeft Gabriela geld nodig. Wie wilt deze lieverd van een afstand adopteren ? Wij laten zien wat we van de donatie hebben kunnen doen en wij houden u op de hoogte door middel van filmpjes en foto’s.

raita3
hond2
toro13-5
toro13-5a
raita
raita1
Mosu ( in het roemeens oude man ) is uit een openbaar asiel gehaald. Het asiel zat overvol en Mosu is toen in de herfst op de dodingslijst geplaatst. Een mevrouw uit het dorp van Gabriela vond het verschrikkelijk dat hij alleen op de koude betonnen vloer gedood zou worden met alleenmaar slechte hondenvangers om hem heen, die niets om hem gaven. Ze heeft toen aan Gabriela gevraagd om Mosu eruit te halen en onder te brengen in haar hondenopvang.


Deze lieverd zal nooit geadopteerd worden en van Gabriela mag hij heel zijn hondenleven slijten in haar opvang. Hij zit tenminste veilig en word verzorgd. Voor voer, indien nodig medicatie en om zijn verblijf te verbeteren heeft Gabriela geld nodig. Wie wilt deze lieverd van een afstand adopteren ? Wij laten zien wat we van de donatie hebben kunnen doen en wij houden u op de hoogte door middel van filmpjes en foto’s.