Voor het actuele nieuws rondom Gabriela's hondenopvang verwijs ik u met alle liefde naar onze FaceBook pagina: 

https://www.facebook.com/gabrielahondenopvang


06-06-2022: 

Flora, gevonden als kleine pup op de vuilnisbelt, is nu 4 maanden en weegt al 20 kilo. Ze heeft een aangeboren afwijking aan haar achterpoot, maar ze kan er nog steeds goed mee functioneren. Verder is ze rustig en is een kei in het afwassen van borden :-) Een echte lekkerbek ! 27-04-2022:

Vandaag heeft Gabriela weer een prachtige voer pallet gekregen ! 60 zakken voer voor de volwassen honden en pups. Daarnaast nog trays met vlees ! De honden zullen weer smullen. Super bedankt allemaal ! De speciale voerlink blijft geldig: http://www.paws-hope.com/gabriela-casini-rescuer


10-04-2022:

Gabriela had al waterbakken ophangen in de kennels, maar volgens de inspectie moeten echt alle voerbakken voor water en voer van de vloer staan. Daarom is Gabriela’s man, Ovidiu, aan de slag gegaan om voor de opvang een ophangsysteem te bedenken en te maken. Met erg mooi resultaat !!

bouw
bouw1
bouw2
bouw3
bouw4
bouw6
bouw730-03-2022: 

Vandaag is Gabriela verrast met een pallet brokken ! 60 zakken a 10 kilo en 2 trays natvoer. Dit is voor Gabriela een berg goud ! Super blij om een voorraadje voer te hebben, want circa 90 honden eten enorm veel. Wij willen iedereen ontzettend bedanken die gebruik hebben gemaakt van de speciale voer webshop: https://www.paws-hope.com/gabriela-casini-rescuer
De volgende pallet is alweer gevuld met 6 zakken hondenbrokken en blikken vlees. We gaan gewoon door ! 


Het verhaal van Fulga

Fulga zwierf sterk vermagerd al hinkelend op een braak liggend terrein. Gabriela heeft Fulga toen kunnen lokken met eten en heeft haar meegenomen naar de opvang. 

Gabriela had een vermoeden dat Fulga was aangereden en daardoor haar poot was gaan ontsteken. Het bezoekje aan de dierenkliniek gaf helaas een ander beeld. Na het maken van een röntgenfoto en een bloedtest kwam er uit dat Fulga botkanker heeft. Op dat moment, in haar conditie, zou ze verdere behandelingen niet overleven. Het advies was om haar in te laten slapen. Gabriela vond dat te snel en wilde op zijn minst Fulga een week de liefde en verzorging schenken die zij waarschijnlijk nooit gehad heeft. De dierenarts gaf Gabriela goede pijnstillende medicatie mee. 

Fulga werd in de opvang vertroeteld door Gabriela met lekker eten, een heerlijk warm jasje en alle liefde van de wereld ! Fulga fleurde daar enorm van op, ze werd een spring in het veld, een vrolijke kwispelende hond. Door deze positieve ontwikkeling wilde Gabriela de hoop niet opgeven en is terug gegaan naar de dierenkliniek. Daar is nog een keer uitgebreid naar de foto's bekeken en ook naar eventuele uitzaaiingen. Fulga's conditie was erg vooruit gegaan en vermoedelijk had ze geen uitzaaiingen ( maar met zekerheid was het niet echt te zeggen ) De dierenarts stelde een amputatie voor. Gabriela heeft er lang over nagedacht, maar ze wilde Fulga een toekomst bieden, dus is de operatie ingepland. 

Het was een zware operatie met veel bloedverlies en er is een hoop weefsel bij de borst van Fulga weg genomen, maar de operatie was geslaagd ! De maar liefst 7 kilo poot is verwijderd en de arts heeft een stukje weefsel en bot apart gehouden en opgestuurd naar een laboratorium in Boekarest om te kijken wat voor vorm kanker het is. Zodra de uitslag er is kan de nabehandeling gestart worden. 

Fulga is zo sterk en is zo'n doorzetter ! De vreselijk grote wond is super snel genezen zonder complicaties. Ze huppelt in de opvang rond en word elke dag sterker en behendiger met haar ene voorpoot. 

We durven natuurlijk niet te ver vooruit te kijken, de toekomst is nog onzeker, maar we hopen met zijn allen dat we haar leven in ieder geval verlengd hebben en dat ze nog lang mag genieten van de liefde van Gabriela !